UB Blogi
UB
Blogi

Helteistä kesäkuun aamua Universal beautysta (kauneuskeskus Eleganssi) Jämsänkoskelta. Nimeni on Johanna ja olen aloittanut yrityksessä sairaanhoitajana, sekä kosmetologiopiskelijana. Toimin hoitoalalla vanhuspuolella 21 vuotta ja oman ikääntymiseni myötä aloin miettimään, että mitähän sitä aikuisena tekisi. Kauneus ja hyvinvointi ovat aina kiinnostaneet minua, mutta aiemmin ei ole tullut ajatelleeksi, että voisin itse yhdistää ammattini näihin.

Tässä keski-iän kynnyksellä sitä rupeaa enemmän miettimään omaa itseään ja sitä kuinka pysyisi freesinä, nuorena ja nättinä.
Juteltuamme yrityksen omistajan ja toimitusjohtajan Anita Hentinen-Haapalan kanssa, päätimme lyödä ”hynttyyt yhteen” ja tässä sitä ollaan. Työni aloitin toukokuussa ja teen esteettisiä hoitoja. Koulutusten ja opiskelujen myötä huomasin miten helpolla ja pienellä saa todella isoja ja ihania muutoksia aikaan, niin toisille kuin itsellekkin.

Universal Beauty JÄMSÄNKOSKI Tiimi

Mitä nämä esteettiset hoidot sitten ovat mitä teen :

Plasmolifting (PRP),

Nyt haluankin kertoa teille hieman esteettisistä hoidoista joita teen. Plasmolifting (PRP), tässä käytetään ihmisen omaa plasmaa, mikä on otettu hänen verestään normaalilla verinäytteellä. Plasma injektoidaan asiakkaan ihoon. PRP hoito parantaa juonteita, ryppyjä ja ihon kuntoa ihmisen omilla aineilla luonnollisesti. Mesoterapia on PRP:n kaltainen siinä mielessä, että hoitotekniikka on samanlainen, mutta tässä käytetään erilaisia tehoaineita, kuten vitamiineja, hyalorinihappoa ja aminohappoja. Nämä mesoterapialiuokset injektoidaan myös asiakkaan iholle, niinkuin PRP hoidossa oma plasma. Mesoterapia auttaa myös juonteisiin ja ryppyihin, sekä ihon kunnon hyvinvointiin.

Hoidon Hinta

alk. 250 €  / alue

Mesolankahoidot,

Mesolankahoidot ovat oikein ihon tehohoitoja! Langat hoitavat ja kosteuttavat ihoa sisältäpäin, ne auttavat uudistamaan kollageenin tuotantoa ja ovat turvallisia käyttää. Lankoja on erityyppisiä, on pienempiä monolankoja, joilla voidaan lisätä ihon kimmoisuutta. Skrew langoilla saadaan aikaan monolankojen kaltainen kimmoisuus, mutta napakampana versiona. Cog langat puolestaan ovat vahvempia ja näillä saadaankin aikaan kohotusta esimerkiksi leukalinjaan (bulldog) tai jos posket ovat menettäneet kimmoisuutensa ja painavat juonnetta nenän seudusta huuliinpäin (nasolabian alue). Langat sulavat ihon alla noin 3 kuukaudessa. Vaikutus alkaa näkymään välittömästi, mutta toki paranee ajan saatossa, lopullinen tulos on nähtävillä noin 1-6 kuukauden kuluttua hoidosta. Nämä vaikutukset kestävät yksilöllisesti jopa vuodesta kahteen vuotta. Langoilla voidaan kohottaa myös peppua ja rintoja, sekä kiristää ja lisätä ihon kimmoisuutta esimerkiksi vatsasta tai käsivarsista.

Hoidon Hinta

30 € – 99 € / Kpl.

Täyteainehoidot,

Täyteainehoidot Voitaisiin sanoa esteettisten hoitojen kuninkaaksi. Täyteaineita on eri vahvuisia eri alueille. Vaikuttavana aineena toimii hyaloronihappo, mitä ihossa esiintyy jo luonnostaan. Ikääntyessä elimistö tuottaa aina vain vähemmän hyaloronihappoa ja tästä johtuen ihon kimmoisuus vähenee, iho kuivuu ja veltostuu. Täyteaineilla saadaan muhkeutta huuliin, juonteita kuriin ja näillä voidaan myös kohottaa vaikka poskipäitä. Nämä aineet toimivat myös erittäin tehokkaina ihon kosteuttajina sisältäpäin. Ja kirsikkana kakun päällä, tulokset näkyvät välittömästi hoidon jälkeen.

Hoidon Hinta

alk. 290 € / ruiske.

Tällä hetkellä työskentelen esteettisten hoitojen parissa täällä Jämsänkoskella ja Jyväskylässä. Yrityksellä on kolme toimipistettä Suomessa ja meitä sairaanhoitajia näissä liikkeissä toimii kaksi. (Tanja Peräkylä vastaa Helsingin liikkeestä 040 8398155 ja ottaa myös vastaan Jyväskylässä). Esteettisiä hoitoja käydään tekemässä muissakin kaupungeissa eli jos toimit kauneudenhoitoalalla ja esteettiset hoidot kiinnostaisivat, mutta itsellä ei ole mahdollisuutta niitä tehdä, niin kannattaa vaihtoehdoista soitella Anitan kanssa 040 0559327.

Dermia Solution

(Skinfaktor),

Dermia medical mikroneulaus on luonnollinen vaihtoehto kasvojen ihon kiinteytykseen ja uudistamiseen. Neulashoito käynnistää ihon uusiutumisprosessin, iho nuorentuu ja rypyt vähenevät. Neulashoito on myös erinomainen esimerkiksi aknearville.

Hoidossa iho puhdistetaan ensin, jonka jälkeen tehdään kevyt happokuorinta. Laitteessa on erilaisia päitä, joilla hoito suoritetaan. Hoidossa on puhdistus, mikroneulaus ja juonteiden tasoitus päät.
Vaikka tässä neulauksesta puhutaankin, niin hoito on lähes kivuton, eikä puudutetta tarvita. Laitteella tehdään kasvojen ihoon mikrokanavia, joita pitkin hoitava seerumi pääsee ihon sisään.
Kasvojen iho tasoittuu sarjahoidoilla. Tarvittava hoitojen määrä on yksilöllistä.

Hoidon Hinta

alk. 95 € / hoito

j

Kiitos, että olet jaksanut lukea ajatuksiani ja tekemistäni esteettisistä hoidoista.

Kesän kamppiksena meillä onkin ilmainen konsultaatio.

Johanna

Sairaanhoitaja ja Ihoterapeutti

Tilaa UB uutiskirje ja voita 100€ Arvoinen lahjakortti esteettisiin hoitoihin

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa uusimpia uutisia, tarjouksia ja blogitekstejä Universal Beauty Academy & Salons palveluista ja tuotteista. osallistut myös kuukausittaiseen arvontaamme. Suoritamme arvonnan aina kuukauden viimeisenä päivänänä.

 

kiitos!

Pin It on Pinterest