Haluatko laihtua ja puhdistaa kehoasi? Kokeile Infrapuna Pressotherapy Lymphatic Drainage, joka on erinomainen vaihtoehto manuaaliselle lymfaattiselle hieronnalle.

Mitä on Pressoterapia?

Lymfaattinen järjestelmä on tärkeä osa immuunijärjestelmääsi ja sillä on merkittävä vaikutus ihosi ja kehosi terveyteen. Lymfaattinen järjestelmä, joka koostuu imusolmukkeista, suonista ja nestekierrosta, on vastuussa terveiden immunologisten toimintojen tukemisesta kehossa. Se myös auttaa poistamaan kuona-aineita kehosta ja kuljettaa valkosoluja, jotka taistelevat infektioita vastaan. Imukudosjärjestelmäsi ja imusolmukkeesi voivat kuitenkin tukkeutua jolloin seurauksena on turvotusta. Pressoterapia voi auttaa ratkaisemaan tämän ongelman.

Pressoterapia tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon manuaaliselle lymfaattiselle hieronnalle. Tämä hoito on suunniteltu auttamaan imusolmukkeiden puhdistumista, mikä voi auttaa kehoa puhdistamaan myrkkyjä, vähentämään kipuja ja särkyjä sekä keventämään käsivarsien ja jalkojen ulkonäköä, koska niissä on vähemmän nestettä hoidon jälkeen. Hoito toimii siten, että pumpataan ilmaa pukuun, joka puristaa käsiä, jalkoja tai vatsaa rytmisellä tavalla, aivan kuten hieronnassa.

Infrared Pressotherapy Lymphatic Drainage

Miten Pressoterapia toimii?

Pressoterapia on verrattavissa lymfaattiseen hierontaan. Vaikka hieronta tehdään käsin, tämä hoito suoritetaan koneella, joka määrittelee oikean määrän painetta joka kerta. Pressoterapian laitteissa on keskusohjausyksikkö, joka pumppaa ilmaa lisätarvikkeisiin, jotka tekevät potilaan vartalon peittävän puvun. Jokainen tämän puvun osa vastaa eri kehon osaa, kuten vatsaa ja raajoja. Pressoterapia-istunnot kestävät 30-45 minuuttia. Erityistarpeistasi riippuen on yleensä suositeltavaa ajoittaa sarjahoitoja parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Mitä on pressoterapia

Mitä hyötyä Pressoterapiasta on?

Pressoterapia nopeuttaa merkittävästi kehon kykyä imeä ja siirtää imusolmukkeita, aivan kuten lymfaattinen hieronta. Jos etsit tapoja parantaa ihosi ja kehosi terveyttä, Pressoterapia on erinomainen vaihtoehto. Se tarjoaa lukuisia etuja, mukaan lukien:

Mitä on pressoterapia

Pressoterapia nopeuttaa merkittävästi kehon kykyä imeä ja siirtää imusolmukkeita, aivan kuten lymfaattinen hieronta. Jos etsit tapoja parantaa ihosi ja kehosi terveyttä, Pressoterapia on erinomainen vaihtoehto. Se tarjoaa lukuisia etuja, mukaan lukien:

VÄHENTÄÄ turvotusta

Heräätkö turvonneilla usein kasvoilla? Pressoterapia voi vähentää turvotusta.

NOPEUTETTU LYMFAVIRTAUS

Kuten lymfaattinen hieronta, tämä hoito nopeuttaa merkittävästi lymfaattisten nesteiden imeytymistä ja kulkeutumista kehossa.

VÄHENTÄÄ turvotusta

Elimistöön jäänyt neste on suurin turvotuksen syy. Pressoterapia nopeuttaa pysähtyneen nesteen liikettä ja auttaa vähentämään turvotusta ja tuloksen voi huomata heti.

NOPEAMPI PALAUTUMINEN

Lääkärit suosittelevat usein Pressoterapiaa ennen ja jälkeen leikkauksen, koska se auttaa kehoasi valmistautumaan leikkaukseen ja nopeuttaa toipumisprosessia. Pressoterapia rentouttaa myös lihaksia ja tunnet vähemmän kipuja.

Pressoterapia stimuloi imunestejärjestelmän imusuonia poistamaan kuona-aineita, bakteereita, viruksia, ylimääräisiä proteiineja, ylimääräistä nestettä ja muita ei-toivottuja aineita kehostasi.

ESTÄÄ IHON ROIKKUMISTA

Ihon roikkuminen liittyy ihon imusuonten toiminnan vähenemiseen. Pressoterapia, joka kiinteyttää ihoasi, voi auttaa sinua käsittelemään tätä ongelmaa.

MINIMOI SELLULIITTI

Tiesitkö, että lymfaattiset hoidot, kuten Pressotherapy, voivat auttavat minimoimaan selluliitin ilmaantumista, koska ne vähentävät ihon alla olevia ristikkäisiä kuituja vasten painavan nesteen määrää?

Mitä hyötyä Pressoterapiasta on?

Pressoterapiaa pidetään yleensä turvallisena, mutta saatat kokea joitain sivuvaikutuksia, kuten lihaskipua, jos koneen paine on asetettu liian korkealle, ja lievää ärsytystä tai punoitusta, kun paineistettu vaate koskettaa ihoa.

Minne mennä Pressoterapiaan?

Tervetuloa Universal Beauty Saloniin kokeilemaan Pressoterapiaa! Korkeasti koulutettu henkilökuntamme vastaa kaikkiin lymfaattiseen poistoon ja paineterapiaan liittyviin kysymyksiisi ja suunnittelee räätälöidyn hoitosuunnitelman tarpeisiisi. Varaa aika konsultaatioon Universal Beauty Salonissa. Voit soittaa meille 0400 986 282 tai olla yhteydessä sähköpostitse info@universalbeauty.fi tai varata ajan täältä. LINKKi

Kuinka paljon Infrapuna Pressotherapy Lymphatic Drainagea hoito maksaa?

  • INFRAPUNASAUNA + LYMFABOOTS LISÄPALVELUT  30.00 € / 30 min.
  • LYMFAPUKU INFRAPUNALLA   39.00 € / 20 min.
  • LYMFAPUKU INFRAPUNALLA   59.00 € / 30 min.
  • LYMFAPUKU INFRAPUNALLA   79.00 € / 45 min.
  • LYMFAPUKU INFRAPUNALLA   105.00 € / 60 min.

Tervetuloa Asiakkaaksemme