fbpx

BLACK FRIDAY 2022 ON TÄÄLLÄ!
Hyödynnä vuoden isoimmat etumme 25.11.-27.11.2022 välisenä aikana valikoiduista palveluistamme. Alta löydät Black Friday lahjakortit etuhintaan. Voit valita noudon Jyväskylän toimipisteeltä tai postituksen haluamaasi osoitteeseen.
Huomaathan, että Black Friday lahjakortit ovat voimassa 2kk ostopäivästä, eikä niitä voi yhdistää muihin etuihin. Voimassa vain uusiin varauksiin, ei koske ajansiirtoja.

HIFU hoidossa käytetään korkeatehoista, mikrofokusoitua ultraäänienergiaa. Hoidossa voimme käsitellä jopa ihonalaista SMAS -kudosta, jota on aiemmin voitu kiinteyttää vain kirurgisesti.

Ultraääni herättää myös ihon oman kollageeni tuotannon. Toimenpiteen jälkeisen vuoden aikana kollageenin määrä lisääntyy merkittävästi. Uusi kollageeni silottaa ja kiinteyttää ihoa sisältäpäin.

Hoidon ensimmäinen tulos näkyy heti toimenpiteen jälkeen ja tulokset paranevat entisestään seuraavan puolen vuoden aikana.

Hoito soveltuu kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, eikä vaadi toipumisaikaa.

HIFU kasvohoidot toteuttaa kosmetologimme Fanny.

HIFU hoito alaleukalinja + posket 290 eur (norm. 390)

CoolSculpting hoito tekee sen, mitä ei ole mahdollista saavuttaa liikunnalla ja elämäntapamuutoksilla: rasvasolujen jäädyttämisen pois pysyvästi ja kokonaisuudessaan. Hoito soveltuu niin vatsan, reisien, kylkien, allien kuin selän alueiden rasvan poistoon.

Hoito suunnitellaan asiakkaalle aina yksilöllisesti ja hinnoitellaan hoitoalueiden mukaan. Voit ostaa useamman etulahjakortin isompaa hoitokokonaisuutta varten.

CoolSculpting 1 alueen hoito 552 € (norm. 690€)

Kulmakarvat ovat kasvojen kaunein kehys!

Kestopigmentointi helpottaa arkeasi ja pitää kulmakarvat huolitellun näköisinä aina. Kestopigmentointi suunnitellaan aina sinun piirteidesi ja tyylisi mukaisesti, lopputuloksena upeat kulmakarvat! Tämä lahjakortti sisältää pigmentoinnin ensimmäisen laittokerran, 2kk päästä tehtävä huoltokäsittely maksetaan erikseen.

Tekijänä kestopigmentoinnin ammattilaisemme Susanna.

Kulmakarvojen kestopigmentointi, ensimmäinen kerta 179 eur (norm. 279)

Täyteainehoidolla voimme korostaa huulia kauniin luonnollisesti Russian volume tekniikalla tai muotoilla kasvojen piirteitä paremmin esiin. Täyteainehoidot ovat turvallinen menetelmä, jolla saamme heti näkyviä tuloksia.

Lahjakortti sisältää yhden käyntikerran. Tekijänä esteettisten hoitojen ammattilainen Anita.

Russian Volume huulet tai kasvojen muotoilu täyteaineella 295 eur (norm. 350-390)

Hieronta hoitaa kehoasi, hellittää lihasjumeja sekä tutkitusti vähentää stressiä.

Lahjakortti on käytettävissä hierojallemme Kari Haapalalle.

5 x 60min hieronta 180 eur

Kuumakivihieronta lämmittää lihaksia sekä rentouttaa mieltä ja kehoa. Ihana lahja niin itselle kuin läheiselle. Hieronnan kesto 1h.

Kuumakivihieronta 60 eur (norm. 70)