Universal Beautyssa me yhdistämme kauneuden sekä hyvinvoinnin entistäkin tuloksekkaammin uuden fysioterapia- ja valmennusasiantuntijamme myötä.

Hyvinvointi näkyy ulospäin ja näin ollen haluan omalta osaltani sinua olemaan sädehtivin versio itsestäsi. Minä olen fysioterapeutti (AMK) Katarina Mieskonen ja erikoistunut aikuisten naisten valmennukseen ja fysioterapiaan.

Olen paras fysioterapeutti ja valmentaja sinulle, joka haluat pitää itsestäsi hyvää huolta kiireisen arjen keskellä. Kehon hyvinvoinnista tulee huolehtia päivittäin ja tässä asiassa asiakkaat kääntyvätkin puoleeni. Koulutusteni sekä elämänkokemukseni myötä luotan pieniin säännöllisiin hyvinvointitekoihin. Valitaan yhdessä parhaiten juuri sinua motivoivat keinot ja iloitaan yhdessä myös saavutetuista tuloksista.

Viiden lapsen äitinä pystyn samaistumaan meidän naisten erityisvaatimuksiin treenaamisessa ja fysioterapiassa. Raskauksien mukana tuomien muutosten kuntouttaminen on todella kannattavaa vaikka vuosiakin myöhemmin. Lantionpohjan alueelle olen käynyt laadukkaan lisäkoulutuksen eli tämänkin mahdolliset toimintahäiriöt saadaan huomioitua.

Toteutan myös kehoa rentouttavia hoitoja eri tekniikoita hyödyntäen. Liikunnan lisäksi myös erilaiset käsittelyt saavat kehon hyvän olon hormonitoiminnan syttymään ja hehku on taattu, niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Lisätietoa sekä ajanvaraus (nettisivujen osoite, sivuilla päivitetty CV),

ajanvaraus (suora linkki ajanvaraukseen) ja puhelinnumero 040 5199 563.